Inwoner Sonny

Inwoner Sonny

Charmante Sonny, met de bijnaam Gianny, is 33 jaar en heeft de opleiding HBO Marketing en Communicatie gedaan. Hij is accountmanager en in zijn vrije tijd draait hij regelmatig als dj. Zijn stijl is minimal en techno. Voetbal is zijn andere passie en hij heeft vroeger op hoog niveau gespeeld. Hij is hiermee gestopt, omdat hij een vaste baan wilde.

Sonny staat zeer positief in het leven en dat heeft alles te maken met zijn moeilijke jeugd. Vanaf zijn derde levensjaar is hij door zijn oma opgevoed, omdat zijn ouders drugsverslaafd waren. Hij vindt zichzelf het bewijs dat je met hard werken alles kan bereiken.

Hij is dol op vrouwelijk schoon, maar zijn drie kinderen zijn voor hem het belangrijkste. In Utopia gaat hij hen het meeste missen, maar hij weet dat ze trots zijn dat hun vader deze kans pakt.

Zijn ideale Utopia is een tweede Ibiza: relaxen, feesten, maar ook geld verdienen. Als accountmanager gaat hij eerst orde scheppen in de financiële chaos. Sonny is een echte commerciële jongen en weet daardoor goed waar de mogelijkheden liggen om geld binnen te halen. Tevens wil deze teamplayer geld verdienen met het organiseren van feesten. Hij hoopt dan ook Utopia als dj af te sluiten met een knalfeest.


Bron: http://www.utopiatv.nl/participant/detail/73/sonny