Inwoner Rolf

Inwoner Rolf

Rolf heeft zijn eigen sales- en marketingbureau. Ondernemen zit Rolf in het bloed. Als zesjarig jongetje verdiende hij zijn eigen geld met het vervoeren van bagage van Duitse badgasten. Rolf woont al zijn hele leven aan het strand en is daar vaak te vinden. In de zomer springt hij bij als barman in zijn favoriete beachclub. Rolf is vrijgezel, maar het ontbreekt hem niet aan aandacht van de vrouwen.

In Utopia mist Rolf structuur. Hij wil dat de inwoners zich uitsluitend bezighouden met de zaken waar zij persoonlijk het beste in zijn. Nadat Rolf de boel op scherp heeft gezet, wil hij graag de leidersrol in Utopia op zich nemen.

Het verzorgen van planten en bloemen maakt Rolf een kalmer mens. Hij wil de moestuin van Utopia graag onder handen nemen. Naast zijn liefde voor tuinieren, heeft Rolf een passie voor koken. Hij kan niet wachten om het restaurant in Utopia nieuw leven in te blazen en zo geld te verdienen. Utopia is voor Rolf geslaagd wanneer het restaurant goed loopt en hij mooie producten uit de moestuin op de menukaart kan zetten.


Bron: http://www.utopiatv.nl/participant/detail/111/rolf