Inwoner Rob

Inwoner Rob

Rob is een echte avonturier. Hij heeft in diverse landen gewoond en veel gereisd, maar woont sinds vijf jaar weer in Nederland. In het verleden heeft hij in de logistiek gewerkt, is hij verpleegkundige geweest in de psychiatrie en heeft hij zeven jaar in de horeca gewerkt. Rob is single en geniet van zijn vrijgezellenbestaan.

Onlangs heeft hij de opleiding tot massagetherapeut afgrond en wil hij in Utopia geld verdienen door massages te geven aan bezoekers. Zijn specialiteiten zijn hot stone massages, Zweedse massages en Shiatsu gezichtsmassages. Op de markt wil hij geld verdienen door korte massages aan te bieden.

Familie betekent alles voor Rob, hij is lief en loyaal naar mensen van wie hij houdt. Hij heeft een grote mond, maar een klein hartje. Rob is een harde werker en heeft een hekel aan mensen die lui zijn, wanneer er genoeg te doen is.

Rob zal zich waarschijnlijk snel aanpassen aan de situatie in Utopia. Hij is in zijn leven namelijk veertig keer verhuisd en heeft hierdoor een groot aanpassingsvermogen ontwikkeld. Utopia is voor hem geslaagd wanneer hij veel geld heeft verdiend met het geven van massages, als hij heeft laten zien wat je met hard werken kunt bereiken en hij terug kan kijken op een fantastische tijd.


Bron: http://www.utopiatv.nl/participant/detail/102/rob