Inwoner Rene

Inwoner Rene

René is erg handig en vindt zelf dat hij alles kan. Hij heeft een dochtertje van 10 jaar die in Canada bij haar moeder woont. Hij heeft verschillende beroepen gehad en is tegenwoordig zelfstandige in de bouw.

Zijn monumentale huis van 114 jaar oud heeft hij pas gekocht en knapt hij helemaal zelf op. Ook heeft hij lange tijd een eigen moestuin gehad en daar kon hij goed van eten. Volgens René brengt verwachting teleurstelling en hij vindt Utopia een unieke kans om back to basic te gaan. Hij wil met de huidige bewoners een wereld neerzetten die anderen laat nadenken over het leven in deze maatschappij.

Voor zijn ideale Utopia wil René 15 chalets bouwen op het terrein zodat iedereen rustig kan slapen. De loods kan vervolgens voor grote evenementen worden gebruikt.

Hij wil gezamenlijk werken aan alle haalbare doelen en de bestaande activiteiten in Utopia verbeteren en interessanter maken. Een voorbeeld hiervan is de bootcamp, die wil hij gaan aanvullen met een professionele militaire touwbaan. René gaat ook meubels bouwen van steigerhout en een podium voor de avonden Live in de Loods. Daarnaast wil hij gaan werken aan een grote houtvoorraad voor de kachels in de winter.

René de klusjesman gaat bouwen aan een Utopia waar 15 mensen zich gelukkig voelen en dat geluk ook gezamenlijk uitstralen.


Bron: http://www.utopiatv.nl/participant/detail/75/rene