Inwoner Lindy

Inwoner Lindy

[textblock style=”2″]Inwoner Lindy heeft Utopia in week 2 verlaten.[/textblock]
Lindy is een aantrekkelijke 23-jarige jongedame uit de Gelderse Vallei. Ze heeft een opleiding tot paraveterinair genoten. Dit betekent dat ze een grote kennis heeft van dieren en bevoegd is om te assisteren bij operaties op dieren of bij bevallingen van koeien of schapen. Lindy zal zich zeker opwerpen als dierenverzorger.

Als dochter van een bouwvakker heeft ze ook nog eens de nodige technische kennis. Ze kan lassen, metselen, pijpfittingen maken en elektriciteitsleidingen aanleggen. Haar vader heeft het haar allemaal uitgelegd en dat soort werk gaat ze ook in Utopia doen. Lindy wil meedoen, omdat ze op een kruispunt in haar leven staat. Ze wil laten zien dat ze meer kan dan mensen denken. Ook aan zichzelf. Ze eist een belangrijke rol voor zich op in de groep. Misschien geen leider, maar zeker geen volger. Ze geeft te kennen dat ze geen enkel probleem heeft om mensen te manipuleren om haar doel te bereiken. Ze lijkt hier heel handig in, vooral mannen zullen snel voor haar charmes vallen en wellicht als was in haar handen zijn.

In Utopia gaat Lindy zich in eerste instantie met liefde ontfermen over de dieren en zal ze zich met de opbouw van de loods bemoeien. Haar technische vaardigheden maken haar een waardevolle inwoner van Utopia.


Bron: http://www.utopiatv.nl/participant/detail/42/lindy-x