Inwoner Hakim

Inwoner Hakim

[textblock style=”2″]Inwoner Hakim heeft Utopia in week 8 verlaten.[/textblock]
Hakim is een Nederlander met Marokkaanse roots, maar geboren en getogen in het zuiden van het land.
Hakim is een ondernemer in hart en nieren. Op zijn twaalfde verdiende hij 600 gulden door bij te klussen in een kraam. Vanaf dat moment had hij nog maar één doel: zelf ook een kraam hebben. 22 jaar verder heeft Hakim meerdere kramen en een aantal winkels in Maastricht. Het is hem heel voorspoedig gegaan, maar nu is het toch tijd voor iets anders. Hakim voelt dat Utopia iets is wat hij moet doen en ondanks dat hij een zoon van ruim een half jaar oud heeft, vindt hij toch dat hij moet gaan.

Utopia is voor Hakim iets dat de 15 inwoners samen moeten doen. Hij hoopt vijftien mensen te vinden, die allemaal door één deur kunnen. Wie lui is, moet vertrekken want in zijn ideale wereld draagt iedereen een steentje bij.

Hakim is redelijk handig en weet snel wat hij wil. Hij is rechtlijnig en duidelijk. Hij is een emotionele man en als hij tegengas krijgt, kan hij behoorlijk uit zijn slof schieten. Hij is hartelijk en prettig in de omgang en met zijn charmante accent zal het lastig zijn om hem niet sympathiek te vinden.


Bron: http://www.utopiatv.nl/participant/detail/39/hakim-x