Inwoner Gina

Inwoner Gina

Gina is sinds kort vrijgezel en wil in Utopia loskomen van haar omgeving en helemaal op eigen benen staan. Gina’s hart en ziel liggen bij het kappersvak. Ze heeft zeven jaar in een kapsalon gewerkt en wil dit werk voortzetten in Utopia.

De knappe Gina is een enorme kletskous en ze heeft flink wat ambities voor haar Utopia-avontuur. Ze wil graag een volledig biologische kapsalon openen, uniek in Nederland! Niet alleen is een biologische kapsalon milieuvriendelijk, ook zijn de plantaardige grondstoffen beter voor het haar. Gina wil zelf shampoo, conditioner en haarkleuring gaan ontwikkelen.

De roodharige wil haar aandacht richten op zowel het openen van haar eigen kapsalon, als het opzetten van haar eigen kledinglijn. Inspiratie haalt ze uit modemagazines en uit haar omgeving. De kledinglijn van Gina zal gaan bestaan uit maxi rokken met en zonder sexy split, pencil rokken, basic jurkjes en crop tops.

In Gina’s ideale Utopia is het vooral erg schoon, staat ze heel de dag klanten te knippen in haar kapsalon en is haar zelfontworpen kledinglijn een doorslaand succes. Utopia is voor Gina geslaagd als er een luxe minidorpje ontstaat in de bossen van Laren.


Bron: http://www.utopiatv.nl/participant/detail/99/gina