Inwoner Emil

Inwoner Emil

Emil is een echte alfa met charisma en humor. Hij houdt van de sport, maar zeker ook van de rol die je daar moet spelen. In zijn eerste en tot nu toe enige partij was hij de slechterik en wist hij dat hij na 7 minuten tegen de vloer zou gaan.

Hij doet zijn eigen boekingen en heeft al veel wedstrijden in het buitenland gespeeld, waaronder in Los Angeles en Japan.

Emil wil aan Utopia meedoen om in een wereld zonder regels zelf een oordeel te vellen. Hij ziet zichzelf als het prototype man en gelooft in het recht van de sterkste.
Democratie is voor hem helemaal niet zo vanzelfsprekend. Hij wil wel overleg, maar gaat zeker goed voor zichzelf zorgen. Zeker als het op eten aankomt. “Als er zestien biefstukjes zijn, dan krijg ik er twee”.

Emil is er ook niet van overtuigd dat mannen en vrouwen gelijk zijn.
Hij wil iets bereiken waardoor zijn naam blijft bestaan, zelfs na zijn dood. Hij is narcistisch (vindt hij zelf) maar heeft daar geen problemen mee. Zijn lichaam is zijn brood en daarom heilig voor hem. Hij heeft veel eiwitten nodig om zijn spieren op peil te houden. Dat gaat hij lastig vinden, want die zullen er niet altijd zijn.

In Utopia wil Emil heel Nederland uitdagen voor wrestling partijen tegen betaling. Eventueel waar mensen geld op kunnen zetten. Hij wil mensen op hun rug leggen en het publiek gek maken.


Bron: http://www.utopiatv.nl/participant/detail/37/emil-x