Inwoner Elzewieke

Inwoner Elzewieke

De goedlachse 26-jarige Elzewieke komt uit het noorden van het land. Ze zit in het laatste studiejaar van de opleiding Beeldende Therapie. Dit is een behandelmethode voor mensen met psychische problemen. Bij deze methode wordt er gebruik gemaakt van beeldende middelen zoals teken- en schildertechnieken, houtbewerking en het werken met klei, steen en metaal.

Daarnaast doet ze vrijwilligerswerk bij het Ronald McDonaldCentre. Ze schildert graag, danst veel, zingt in twee verschillende koren en in de kroeg, maar is vooral dol op het bakken van taarten en cupcakes.

In Utopia wil Elzewieke graag (bruids-)taarten gaan bakken, verkopen en zo veel mogelijk geld verdienen. Ook wil ze samen met Vanessa de kinderfeestjes oppakken en vooral uitbreiden. Deze vrolijke meid heeft vijf jaar lang bij de animatie op een camping gewerkt, dus ervaring genoeg!

Daarnaast wil ze creatieve workshops en beeldende therapie gaan geven. Dit gaat ze doen door les te geven in beeldhouwen, houtbewerking in het bos en coaching voor mensen met een burn-out of depressieve klachten. Het liefst in de mooie natuur van Utopia omdat deze in haar ogen te weinig wordt benut.

Elzewieke omschrijft zichzelf als enthousiast, energiek, zorgzaam maar vooral een echte doorpakker!


Bron: http://www.utopiatv.nl/participant/detail/81/elzewieke