Inwoner Colinda

Inwoner Colinda

De 45-jarige Colinda is een alleenstaande moeder van twee tienerdochters. Ze heeft in haar leven verschillende vaardigheden ontwikkeld: van paranormaal medium, paragnost en life coach tot bakker, secretaresse, serveerster en handelsvertegenwoordiger.

Al op jonge leeftijd ontdekte ze haar spirituele gave, omdat ze contact had met overledenen en vermiste dieren kon terugvinden. Ze besloot op haar 19e om dit talent in te zetten als ‘spirituele life coach’.

Colinda heeft altijd een droom gehad waarin ze een gemeenschap zou opbouwen. In Utopia wil ze raadsvrouw worden van de bewoners om hen met hun eigen en gezamenlijke kracht alle dromen te laten verwezenlijken. Ze kan hier ook uitzoeken wie ze zelf is en hoe ze haar talenten in haar toekomstige praktijk kan toepassen.

Colinda wil geld verdienen met haar spirituele en creatieve talent: counseling, massages, handopleggingen, huiskamerseances, spirituele beurzen organiseren, schilderen en tekenen.

Na maanden naar Utopia kijken, jeuken haar handen en geest om aan de slag te gaan en de liefde door Utopia te laten stromen!


Bron: http://www.utopiatv.nl/participant/detail/70/colinda