Inwoner Robin

Inwoner Robin

[textblock style=”2″]Inwoner Robin is sinds week 12 een nieuwe inwoner van Utopia.[/textblock]
De 26-jarige vrijgezelle Robin is een opvallend mooie verschijning. Zo klust deze blondine bij als glamourmodel en heeft in onder andere voor de Playboy en FHM geposeerd. Met haar opleiding als management assistente zou Robin Aike goed kunnen helpen bij de financiële taken in Utopia.

Ook heeft Robin een kappersdiploma op zak. Ze staat te popelen om de kapsels van de inwoners onder handen willen nemen en daarnaast de kas spekken met haar eigen kapperszaakje in Utopia. Alle belangstellenden kunnen haar dan bezoeken voor een knipbeurt. Verder wil Robin met haar ervaring als glamourmodel graag een fotoshoot met de inwoners op het Utopia-terrein organiseren.

Op haar zeventiende heeft Robin haar dochtertje Romi gekregen. Robin zal haar dochter ontzettend missen als zij in Utopia is. Toch troost zij zich met de gedachte dat Romi in goede handen is in haar eigen vertrouwde omgeving.

Robin wil graag een nieuwe samenleving opbouwen omdat ze de huidige samenleving erg hard vindt. Mensen kennen hun eigen buurman of buurvrouw niet meer en hebben gauw een oordeel over elkaar klaar. In Robins Utopia leven mensen in harmonie. Het liefst zou ze haar mede-inwoners beschouwen als één grote familie.


Bron: http://www.utopiatv.nl/participant/detail/56/robin