Inwoner Harold

Inwoner Harold

[textblock style=”2″]Inwoner Harold heeft Utopia in week 3 verlaten.[/textblock]
Harold is ondernemer. Hij heeft een winkel en een beveiligingsbedrijf. Harold rookt niet en drinkt geen alcohol, maar verder is zijn leefpatroon niet zo gezond. Hij eet dagelijks een broodje shoarma, anders wordt hij chagrijnig. Dat zou nog lastig kunnen worden in Utopia realiseert hij zich. Hij hoopt overigens een beetje te kunnen afvallen het komende jaar.

Harold is een hardwerkende huisvader van twee kinderen, die al jaren gelukkig samen is met zijn vrouw. Harold vindt het op dit moment stevig misgaan in Nederland. Hij is het type dat zich bemoeit met de problemen die hij op straat ziet. Hij omschrijft zich als een grote knuffelbeer en vindt zichzelf totaal niet agressief.

Alles wat thuis moet gebeuren kan Harold zelf en hij is behoorlijk handig. Hij kan behangen, stuken, elektra en sanitair aansluiten. Hij denkt dat zijn handigheid van pas komt in Utopia. Om aan geld te komen, wil Harold kippen, koeien en geiten houden. De eieren, melk, kaas en boter wil hij verkopen.

De armen van Harold zijn vol getatoeëerd met buitenaardse wezens. Hij gelooft stellig in buitenaards leven. Zijn ultieme droom is om ooit een ruimtereis te maken en als de ruimtewezens daadwerkelijk bestaan, mogen ze hem wat Harold betreft meenemen. Een Utopia op Mars lijkt hem ook wel wat.


Bron: http://www.utopiatv.nl/participant/detail/40/harold-x